Χρηστικά

Είναι κεραμικά χειροποίητα με πηλό stoneware υψηλής θερμοκρασίας. Είναι ψημένα τρεις φορές. Το πρώτο ψήσιμο είναι μπισκότο στους 900º C και το δεύτερο ψήσιμο είναι με υάλωμα στους 1200 - 1260 º C. Το τρίτο ψήσιμο είναι με υάλωμα χρυσό στους 840 º C. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο φούρνο ή στο φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων.

Φωτογραφίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Είναι κεραμικά χειροποίητα με πηλό stoneware υψηλής θερμοκρασίας. Είναι ψημένα δύο φορές. Το πρώτο ψήσιμο είναι μπισκότο στους 900 C° και το δεύτερο ψήσιμο είναι με υάλωμα στους 1200-1260 C°. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο φούρνο ή στο φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων.

Φωτογραφίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.